Välj en sida

LED ramper lyser upp både väggrenen och vägen bättre och ger en säkrare körupplevelse. LED ramper finns i många olika varianter och modeller.

En LED-ramp kommer att göra din bil ännu bättre. LED ramper är för dig som vill ha ett kraftfullt och pålitligt ljus när du är ute och kör i mörkret. Du kan hitta LED ramper hos Hova. Hova.com har många olika typer av LED ramper. Det finns ett stort utbud men olika LED ramper, i olika storlekar eller av olika ljusstyrka. Du kan hitta LED ramper hos Hova i många olika varianter. Det finns de LED ramper som är raka, avlånga, korta eller böjda eller runda. Alla LED ramper hos Hova.com är i bra kvalité och du kommer inte hitta så bra priset som du hittar hos Hova. Du kan hitta LED ramper hos Hova med kraftfulla dioder som definitivt kommer att lysa upp vägen. Dioderna är av god kvalité och komponenterna är utvalda.

Hitta LED ramper av alla slag hos Hova.com

Du kan hitta LED ramper hos Hova som passar att ha under eller över registreringsskylten. Många LED ramper har flera års garanti, något som är en säkerhet för dig som kund. LED ramperna levereras oftast med konsoler så att de är enkla att montera. Under teknisk data kan du läsa om de tekniska specifikationerna för den LED ramp som du är intresserad av. Du kan hitta LED ramper hos Hova som är smalare och tunnare för att du ska kunna montera dem under din registreringsskylt. De har även justerbara fästen allt för att du ska kunna justera din LED ramp så att det passar din bil. Effekten av LED ramper som monteras under reg-skylten är att du får ett riktigt bra helljus. En väldigt värdefull effekt är att LED ramper lyser bredare. Det betyder att du kommer att kunna se vägrenen bättre och att du därför kommer ha bättre uppsikt över eventuella djur och annat som kan komma därifrån. LED ramper från Hova ger även en starkare ljus en bit fram på vägen, något som är värdefullt ur säkerhetssynpunkt.

Kristin Hellström