Välj en sida

Det finns många företag och organisationer idag som är i behov av en eller flera bilar för att kunna träffa kunder, samverka eller helt enkelt för att kunna utföra sitt arbete. Då passar det utmärkt att jonssonbil.se erbjuder ett Jonsson Bil erbjuder ett businesscenter som inriktar sig mot tjänste- och transportbilar. De erbjuder Peugeot, ett bilmärke som har ett stort modellprogram för transportbilar för att passa de flesta olika verksamheter. Dessutom är de både snåla, starka och flexibla, vilket inte är att underskatta.

Tjänste- och transportbilar

Oavsett vad du än söker med tanke på modell, utrustning och lastkapacitet kommer du att finna bilen du söker på jonssonbil.se. Du finner också både begagnade och nya bilar, allt för att passa dig och din verksamhet. Det finns minst 50 transportbilar i lager och erbjuder även en stor serviceverkstad när du behöver serva eller reparera din bil. På jonssonbil.se kan du lätt se vilka bilar som finns inne i dagsläget och även sortera bilarna utifrån till exempel modell och pris.

Specialiserade säljare

Jonsson Bil erbjuder specialiserade företagssäljare till dig som företagare som kan hjälpa dig med vägledning och råd för att hitta den perfekta tjänste- eller transportbilen. Har du frågor kring vilken bil som passar ditt företag bäst, funderingar över serviceavtal eller skattefrågor, kan företagssäljarna hjälpa dig. De hjälper också till med att finna lösningar för finansiering och försäkring. Det spelar inte heller någon roll om du är en egenföretagare eller har en stor personalstyrka, Jonsson Bil finns för dig och ditt företag! Jonsson Bil är dessutom certifierade Peugeot Professional Center.

Personbilar Business

Hos jonssonbil.se hittar du flera fantastiska modeller av tjänstebilar. Vad sägs om att använda dig av den högteknologiska Peugeot 508 som har en motor på hela 225 hk. I denna kommer du garanterat må bra när du är på väg till kundmöten eller behöver utföra en del arbete i bilen.

Företagsleasing

Jonssonbil.se erbjuder även företagsleasing, ett utmärkt sätt att ha tillgång till en bil i företaget utan att behöva köpa den. Med företagsleasing får du en helhetslösning där du endast betalar en fast kostnad varje månad.

Fritjof Ek
Senaste inläggen av Fritjof Ek (se alla)