Välj en sida

Är du på jakt efter en ny bil? Det finns flera alternativ att överväga, från att köpa en begagnad bil till att privatleasa en bil. När du köper en bil äger du den fullt ut, med allt vad det innebär. Om du däremot leasar bilen kan du ta del av flera förmåner, exempelvis regelbunden service. Du får oftast tillgång till en bättre bil när du leasar, vilket innebär att bilen är säkrare och effektivare.

Hitta företag som erbjuder privatleasing

Du kan med fördel använda dig av företag som https://www.peugeothuset.se/ i Eskilstuna för att hitta passande bilar att leasa. Faktum är att du kan söka både bland nya och begagnade bilar. När det kommer till leasing finns det många alternativ.

Bil utan billån i Eskilstuna

För att kunna köra en ny bil behöver de allra flesta ta ett lån. Med privatleasing är det möjligt att få tillgång till en modern, säker och inte minst ny bil utan att behöva ta ett lån. Det innebär att du slipper lägga en stor kontantinsats. Tänk dock på att du inte äger en bil som du leasar. Det finns flera begränsningar, inte minst när det kommer till antalet mil du får köra. Vanligtvis handlar det om 1500 mil per år, vilket de flesta kan hålla sig under. Det kanske är om man pendlar längre distanser som dessa miltal kan uppnås. Märker du att du kommer att köra mer kan du alltid avtala om en högre körsträcka. Tänk på att kommunicera detta i tid med den du har avtalet med för att det inte skall uppstå oväntade kostnader i slutet av avtalet. När du väljer att leasa en bil från just https://www.peugeothuset.se/ ingår service i månadskostnaden. Du kan även välja deras egen bilförsäkring. Kostnaden för att leasa en bil beror på flera faktorer, bland annat just körsträckan eller försäkringen du eventuellt vill skall vara inkluderad. Andra faktorer är vilken bil du vill ha och hur länge du vill leasa din bil. Kostnaden kan variera från runt 2 000 kr i månaden upp till 3 500 kr i månaden.

Fritjof Ek
Senaste inläggen av Fritjof Ek (se alla)